Top

Vegetarische gerechten


PALAK PANIR
Verse spinazie en verse kaas in kerriesaus
7,50

MUSHROOM MASALA
Een mild bijgerecht van champignons,
gebakken uien, tomaten, verse peper,
paprika en een tongstrelend kruidenmengsel
7,50

BHINDI (Okra)
Verse lady's finger (okra) met gekruide uien
7,50

GOBI MASSALA
Bloemkool met kruiden
6,50

DAL MAKHANI
Subtiel gekruide linzen bereid in room en boter
6,50

VEG KORMA
Groente in milde kerriesaus
7,50

MATTAR PANEER
Zachte verse kaas met erwten
7,50

MIXED VEGETABLES
Vers gekruide groenten
7,50

PANEER JHALFRAZI
Specialiteit van de chef
7,50

CHANNA MASALA
Bereid in kerriesaus, gember en knoflook
6,50

SHAHI PANEER
Zelfgemaakte verse kaas
bereid met tomaten en Indiase kruiden
8,00

RAJMAH MASALA
Bruine bonen in verfijnde saus
6,50